ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΟΡΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΑΡΦΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΚΑΣ * ΣΙΑ Ο.Ε. Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ-ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΧΑΙΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΘΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΣΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ 20€ ΚΑΙ ΤΟΝ Φ.Π.Α. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ Η ΤΙΣ ΑΤΥΝΟΜΙΚΕΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ.

Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΚΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ (ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΚΤΡΟΠΗ, ΑΠΛΗ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΛΠ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΙΚΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ. ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΚΟΚ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΕΞ' ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ &Β ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΣΑΛΟΝΙ, ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ, ΟΡΓΑΝΑ, ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ Κ.Π.) ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ. ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΜΕ ΛΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΣΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ 70€ + Φ.Π.Α. ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΖΑΝΤΕΣ, ΤΖΑΜΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ Η ΟΧΙ ΤΟ ΕΝΑ.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ

ΔΕΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΠΛΩΜΑ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΗΓΟΙ

ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΔΗΓΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23:00

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

  • 1

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΤΡΙΤΩΝ.

  • 2

    ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

  • 3

    ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΔΗΓΟΣ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ / ΠΑΡΑΛΑΒΗ

ΙΟΣ

ΛΙΜΑΝΙΔΩΡΕΑΝ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΔΩΡΕΑΝ

ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΙΟΔΩΡΕΑΝ

ΕΚΤΟΣ ΙΟΥ

ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

30 Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ Π.Χ. ΕΞΟΔΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ)–.
29 ΜΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ 50% ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗ Π.Χ. ΕΞΟΔΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ).
14 Η ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΦΙΞΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ PAYPAL.

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ -30%

ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 2 ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΗ -20%

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ -10%

ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ