ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ scooter Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΙΟΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ONLINE

 • atv quad bike

  ΓΟΥΡΟΥΝΑ KYMCO MXU

  ΑΥΤΗ Η Η ΓΟΥΡΟΥΝΑ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ KYMCO ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ, ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΔΑΦΟΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ.

  ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ: 26€/ΗΜΕΡΑ

  ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΟΥΡΟΥΝΑ!
 • scooter agility

  KYMCO AGILITY 125CC / 150CC

  ΑΥΤΟ ΤΟ SCOOTER ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ, ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΟ.

  ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ: 16.20€/ΗΜΕΡΑ

  ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ SCOOTER!
 • symphony scooter

  SYMPHONY SCOOTER 200CC

  ΤΟ SCOOTER ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΕ 200CC ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΛΕΓΞΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.

  ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ: 25€/ΗΜΕΡΑ

  ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΤΟ SCOOTER!

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ SCOOTER Η ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΟ

SCOOTER ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ SCOOTER ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΟ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΤΡΟΧΟΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΜΕΡΙΚΑ scooterS ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ 125cc Η 250cc ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟΠΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

 

ΓΟΥΡΟΥΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ. ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ONLINE ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ...

ONLINEΓΟΥΡΟΥΝΑ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ!

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ SCOOTER ONLINE